Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Sales representative/Account Manager till W3 Energy

W3 Energy är under stark tillväxt. Vid våra kontor i Piteå, Skellefteå och Umeå har vi en tillväxttakt på mer än 25% årligen. För att kunna upprätthålla den snabba tillväxttakten behöver vi förstärka vårt säljteam med en ny, central resurs. Som Sales Representative / Account Manager på W3 Energy har du en viktig roll där du, utöver att vara vårt ansikte utåt, ofta är den första personen en ny kund kommer i kontakt med. För att vi ska uppnå våra ambitioner och nå framgång är det därför avgörande att du är kundorienterad och har ett skarpt affärssinne.

Sales representative/Account Manager till W3 EnergyOm företaget
W3 Energy är en ledande aktör på den nordiska energimarknaden och vår kärnverksamhet är att förvalta vindkraftparker, såsom drift, administration, ekonomi och IT. I dagsläget förvaltar vi över 800 MW vindkraft. Projekten varierar i storlek och omfattar allt ifrån enskilda till flera hundra verk.

Du kanske känner till oss under namnet Svevind Solutions? Vi heter nu W3 Energy och är idag en helt svenskägd och oberoende aktör på den nordiska vindkraftmarknaden.

Vill du vara med att bidra till att öka mängden förnybar el i Sverige? W3 Energy fortsätter att växa och nu utökar vi vårt team för att möta framtidens utmaningar inom aktiv vindkraftsförvaltning.


Dina arbetsuppgifter
Som Sales Represenative / Account Manager är ditt övergripande ansvar, i stora drag, att skapa nya affärer och till viss del upprätthålla gamla affärer. Du ansvarar för att kvalificera kunder utifrån vårt erbjudande. Det finns många kunder som har precis de behov som vi i vår leverans kan tillfredsställa. Det blir din uppgift att hitta dem och ta en första kontakt. Du tvekar inte att boka ett digitalt möte och presentera oss som ett första steg. Du har ett omfattande informationsunderlag till ditt förfogande. Vi utgår ifrån att du har god vana att nyttja IT-baserade system av olika slag i ditt arbete.

- Prospektering, sökandet efter nya kundkontakter både bland kunder du redan bearbetar, men också mot nya potentiella bolag som vi inte har inom vår portfölj
- Förbered och följ upp offerter och fakturafrågor
- Mötesbokning, ringa/besöka kund och boka in framtida möten
- Omvärldsbevakning. Ta en strategisk roll och se över framtida behov hos kund
- Implementera affären. Involvera affären i den interna organisationen

Du kommer att ingå i vårt säljteam som utöver bolagsledningen även innehåller en marknadsresurs. Du kommer att rapportera vill vår VD. Om du har erfarenhet av energibranschen så är det en fördel, men din drivkraft prioriteras högre i denna rekrytering.

Vi ser detta som en kontorsbaserad tjänst, främst placerad vid vårt kontor i Skellefteå eller Piteå.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Din viktigaste egenskap är ditt driv. Drivet att kvalificera nya kunder och att hålla en hög intensitet genom hela den ofta ganska långa säljprocess som finns i vår bransch.
Vi tror att du är van att arbeta med internationella kontakter och vi kommer att sätta särskild vikt vid din förmåga att kommunicera på engelska i både tal och skrift. Det är främst din potential och dina personliga egenskaper som avgör om du kommer lyckas och trivas i rollen som Sales Representative / Account Manager.

Du:
- Är orädd och vågar utmana dig själv
- Är målfokuserad och beredd att kämpa för att komma dit du vill
- Har en god affärsförståelse och vilja att etablera goda kundrelationer
- Bör vara bra på att prata men ännu bättre på att lyssna
- Har B-körkort
- Har goda kunskaper i svenska och engelska

Information och kontakt
Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2021-06-27

Placeringsort: Skellefteå eller Piteå

Urval sker löpande

I denna rekrytering samarbetar W3 Energy med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, Wikan Personal 0910-77 09 85 alt. ellen@wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-06-27

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår