Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Redovisningsekonom till W3 Energy

W3 Energys kundstock växer och vi behöver förstärka vår ekonomiavdelning med en redovisningsekonom till vårt huvudkontor i Umeå. Du kommer att ingå i ett fantastiskt team på 7 personer där du verkligen kommer att få arbeta med helheten inom redovisning och boksluts- och årsredovisningsprocessen både internt och för våra kunders räkning. På sikt kommer du ha redovisningsansvaret mot en del av våra kunder. Löpande arbetar du med bokföring, avstämningar, rapportering och momsdeklarationer. På årsbasis arbetar du med bokslut och årsredovisning. Tillsammans med teamet ser du regelbundet över och förbättrar rutiner, system och processer inom våra finansiella uppdrag.

Redovisningsekonom till W3 EnergyOm företaget
W3 Energy ansvarar idag för förvaltning av ca 10% av Sveriges totala vindkraftkapacitet och är den enda fristående aktören på marknaden för förvaltning av vindkraftparker. Vi har vårt huvudkontor i Umeå där vårt finansiella center, våra systemutvecklare och vår kvalitetssamordnare finns, vi har även kontor i Piteå och Skellefteå.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning:

- Löpande bokföring, månads- kvartalsavstämningar
- Årsbokslut och årsredovisning
- Ansvar för flera bolag
- Skatter och deklarationer
- Deltagande vid revision samt framtagande av underlag
- Månatlig rapportering till kundbolagen i rapporteringssystem
- Diverse ad hoc uppgifter som förekommer på en ekonomiavdelning
- Tillsammans med teamet ser du regelbundet över och förbättrar rutiner, system och processer inom våra finansiella uppdrag

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du bör ha en eftergymnasialutbildning inom ekonomi och flerårig arbetslivserfarenhet inom ekonomi sedan tidigare. Flera av våra kunder verkar inom internationell miljö med koncernspråk på engelska så du bör vara väl förtrogen med engelska både i tal och skrift. Erfarenhet av NAV och/eller Ascendo är meriterande, dock inget krav. Du har systemvana och goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel.

Som person är du ordningsam, noggrann och strukturerad samtidigt som du bidrar med en hög servicegrad. Du har ett stort engagemang för den verksamhet du blir en del av, med en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har ett systematiskt arbetssätt i kombination med en stark analytisk förmåga.


Information och kontakt
Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2021-06-27

Placeringsort: Umeå

Urval sker löpande

I denna rekrytering samarbetar W3 Energy med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, Wikan Personal 0910-77 09 85 alt. ellen@wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-06-27

Tjänstgöringsort

Umeå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår