Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

VD till Bergteamet Raiseboring Europe

Nu söker vi en VD till Bergteamet Raiseboring Europe AB i Boliden. Boliden som din bas, men eftersom du är en del av en stor internationell grupp med ambitionen att växa ytterligare inom Skandinavien och Europa, så sträcker sig ditt kontor vidare än fyra väggar. Majoriteten av dina medarbetare befinner sig dessutom någon annanstans än i Boliden, till exempel 1000 meter under jord eller kanske 1000 meter ovan jord, på en fjälltopp. Hos oss blir du en del av ett dynamiskt team som med sitt engagemang, flexibilitet och innovativa lösningar möjliggör att vi kan växa tillsammans med våra kunder. Ditt jobb? Bygga vidare på vår verksamhet och leda oss till nästa nivå.

VD till Bergteamet Raiseboring Europe


Nu söker vi en VD till Bergteamet Raiseboring Europe AB i Boliden.
Boliden som din bas, men eftersom du är en del av en stor internationell grupp med ambitionen att växa ytterligare inom Skandinavien och Europa, så sträcker sig ditt kontor vidare än fyra väggar.

Majoriteten av dina medarbetare befinner sig dessutom någon annanstans än i Boliden, till exempel 1000 meter under jord eller kanske 1000 meter ovan jord, på en fjälltopp.

Hos oss blir du en del av ett dynamiskt team som med sitt engagemang, flexibilitet och innovativa lösningar möjliggör att vi kan växa tillsammans med våra kunder.

Ditt jobb? Bygga vidare på vår verksamhet och leda oss till nästa nivå.

Om företaget
Bergteamet Raiseboring Europe är en del av Master Drilling Group som har sitt huvudkontor i Sydafrika och är noterade på Johannesburg Stock Exchange.

Bergteamet Raiseboring Europe är specialiserade på raiseborrning och bedriver verksamhet inom Skandinavien och Europa. Huvuddelen av våra uppdrag finns inom gruvsektorn, vattenkraftsprojekt och andra infrastrukturprojekt.


Dina arbetsuppgifter
Som VD är ditt främsta uppdrag att planera, organisera och leda verksamheten framåt, såväl strategiskt som operativt. Du är ansvarig för budget och planer i samarbete med Contract Manager, Sales Manager och CFO. Prognos och resultat rapporterar du kontinuerligt till ledningsgruppen i Sydafrika. Det förväntas att du bygger vidare på vår befintliga verksamhet, vilket betyder kundkontakt och försäljning både inom Skandinavien och övriga Europa.

Vidare är du ytterst ansvarig i att odla en kultur där vi ständigt utmanar status quo för att hitta nya innovativa sätt att genomföra projekt mer effektivt, samt för att skapa en säker arbetsmiljö.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en entreprenör med en tydlig affärsinriktad profil som förstår hur du skapar tillväxt och framgång i en verksamhet. Som chef och ledare har du ett ekonomiskt tänk samt en förmåga att kommunicera strategier och mål på ett tydligt sätt. Vidare har du en förmåga att inspirera och motivera dina medarbetare och din ledarstil karaktäriseras av en balans mellan att styra, coacha och delegera. För att lyckas i denna roll krävs det att du är prestigelös och flexibel. En operativ delaktighet ser du som en självklarhet.

Vi ser att du har flera års erfarenhet i ledande position, kanske som VD eller Försäljnings- och Marknadschef från liknande expansiva bolag, gärna inom gruvindustri eller infrastruktur. Du har en förståelse för styrelsearbete, samt är van att hantera finansiella rapporter och nyckeltal.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift. Har du kunskaper inom något ytterligare europeiskt språk så som spanska eller finska så ser vi detta som meriterande.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2021-01-13.

Placeringsort: Boliden

I denna rekrytering samarbetar Bergteamet Raiseboring Europe med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, Wikan Personal 0910-770985 alternativt av Kenneth Vidmark 0910-770981

Välkommen med din ansökan!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-01-13

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår