Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Konstruktör/Projektör

Konstruktör/Projektör

Om företaget

Tectum Byggnader AB är ett familjeföretag som bygger för generationer.
Tectum är ett stabilt företag och grundades 1975 och är ett av södra Sveriges största leverantör av stålbyggnader till industrin och lantbruket, bilhallar samt rid- och sporthallar.
Vår målsättning har under alla år varit att vara en engagerad samarbetspartner under hela byggprocessen. Genomtänkta konstruktioner, material av hög kvalitet, välgjort arbete och konkurrenskraftiga priser skall känneteckna Tectums byggnader. Våra kunder ska känna att de köpt väl fungerade byggnader och vara nöjd med sitt val av Tectum som leverantör.
På Tectum är vi nu 20 medarbetare och har sedan 1975 levererat ca 5000 byggnader. Företagen är etablerat i Vinslöv men kommer att flytta till nya lokaler i Kristianstad snarast.

Vi fortsätter att växa och söker nu ytterligare en konstruktör/projektör. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.


Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör/projektör kommer du att bli en viktig medarbetare i vårt konstruktionsgäng på åtta personer. Dina arbetsuppgifter innebär att vara delaktig i hela processen och driva olika projekt framåt främst inom projektering. Ditt arbete innebär att göra beräkningar, redovisa ritningar, framtagning av materialspecifikationer, bygglovsansökningar och ha kontakt både med beställare, leverantörer och montörer. Rollen innebär också att supportera och vara bollplank åt våra säljare. Du kan också medverka på byggmöten och delta vid besiktningar.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har högskole/universitetsutbildning inom aktuellt område. Du har några års erfarenhet av en liknande roll och gärna med inriktning mot konstruktion av stålbyggnader /byggnation. Vi ser det som meriterande om du har praktisk erfarenhet och förståelse av byggnation. Dessutom har du erfarenhet av både kund och leverantörskontakter. Du har god erfarenhet av Autocad. Erfarenhet av Revit är meriterande eftersom det används på företaget. Du hanterar Officepaketet och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du är noggrann, lösningsorienterad, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Vidare har du erfarenhet av att driva dina projekt framåt och är bra på att effektivisera och optimera ditt arbetssätt. Du har hög social kompetens och du trivs med att arbeta i ett öppet klimat där såväl självständigt arbete som samarbete är viktigt.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Tectum med start enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du bor i närområdet.

Välkommen med din ansökan via www.wikan.se, sista ansökningsdag är 5 oktober 2020.

För mer info kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044-590 65 14.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-10-05

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår