Välkommen till Wikan

Drömtrappor söker regionsansvarig säljare som vill växa

Drömtrappor söker regionsansvarig säljare som vill växa


Är du en driven säljare som vill skapa tillväxt? Trivs du med att hjälpa din kund identifiera sin perfekta produkt? Drömtrappor söker till Skellefteåkontoret en engagerad och målmedveten säljare för att öka våra volymer och lansera ett nytt produktsortiment.

Om företaget
Drömtrappor AB är Nordens ledande tillverkare av trappor i trä. Med erfarenhet sedan 1923 och ett grundmurat varumärke sätter vi standarden i branschen. Som marknadsledare är vi också drivande i kvalitets- och säkerhetsfrågor.

Drömtrappor har sin produktion i Norsjö där även huvudkontoret ligger. Företaget är ortens största privata arbetsgivare.

Dina arbetsuppgifter
I det traditionella volymsegmentet trätrappor till byggföretag/husfabriker har vi sedan tidigare etablerade kanaler. Din uppgift blir att i samverkan med försäljningschef skapa nya affärer med företag och privatpersoner främst avseende exklusiva stycketrappor.

Arbetet kan delas upp i två huvudområden:
Det ena som regionansvarig i norra Sverige för trätrappor från egen tillverkning och det andra där du på nationell basis etablerar försäljning av ett helt nytt sortiment av moderna trappor i stål och glas.

Vardagen kommer bl.a. bestå av kundmöten, produktkalkylering/offertgivning, måttagning och eftermarknadsbesiktningar. Vidare ansvarar du för att ta fram arbetssätt, rutiner och uppföljning kring försäljningen av det nya produktsortimentet. Volymtillväxten av dessa trappor blir ditt fokusområde och du kommer agera som internt stöd till de övriga säljarna för de nya produkterna.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara framgångsrik i dessa roller tror vi att du är en social och utåtriktad säljare med ambition att växa. Du bör även gilla struktur, siffror samt allmän ordning och reda.

Ett intresse för design och inredning är värdefullt i dina diskussioner med kunden, samtidigt som ett praktiskt handlag förenklar din bedömning av producerbarhet och montering.

En sak du däremot inte behöver kunna är trappor - det kan vi lära dig!

Körkort är ett krav, likaså goda kunskaper i engelska. Talar du dessutom lite spanska är det ett plus. Är du duktig på marknadsföring i sociala medier/webb är det en stor fördel, liksom erfarenhet av webbhandel.

Din placering är på säljkontoret i Skellefteå, men viss tid kommer även spenderas på huvudkontoret i Norsjö. Tjänsten innebär en del resande.

Information och kontakt
Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Skicka din ansökan redan idag! Hör gärna av dig med eventuella frågor till konsultchef, Andreas Ögren, tel: 0910 - 770987

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-05-26

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår