Tillbaka till sök

Market Manager

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Scandinavian Stone ingår i Naturstenskompaniet International och bryter blocksten i ett 15-tal egna stenbrott. Vi omsätter 135 MSEK och har 80 anställda. Det mest välkända materialet är den svenska svarta diabasen, men vi har också stenbrott för granit och gnejs. Vi är en fullserviceleverantör av natursten med ett skandinaviskt tänkesätt, en trovärdig partner som levererar det vi lovar. Vi kallar det Scandinavian Quality! Mer information om oss finns på www.scandinavianstone.com

Vi utökar vår verksamhet och söker nu en Market Manager.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att aktivt arbeta med försäljning och utveckling av våra produkter inom bygg- och anläggningsbranschen, främst i Europa. Du kommer att leta upp och kontakta nyckelpersoner och beslutsfattare hos nya kunder för att för dem presentera företagets produkter. Bearbetning av föreskrivande led för att nå offentliga och kommersiella byggprojekt så tidigt som möjligt i processen är också viktigt. Via dina personliga kontakter och digitala informationskanaler ser du till att få kunskap om nya byggprojekt i så tidigt skede som möjligt. Du kommer också att medverka i seminarier, mässor och andra typer av event som är lämpliga. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med två andra säljare och du har budgetansvar för ditt område.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning. Du har dokumenterad flerårig erfarenhet av försäljning inom byggbranschen och du har arbetat med bearbetning av arkitekter och inköpare. Du är väl förtrogen med att bearbeta föreskrivande led och du vet också hur man får tag i nyckelpersoner och beslutsfattare. Erfarenhet av att få produkter och material godkända och specificerade av byggbolag är en fördel. Ett krav är att du har erfarenhet av exportförsäljning.

Som person är du trygg, kontaktskapande och drivande. Dessutom är du van vid att arbeta självständigt. Du är både idérik, kreativ och initiativtagande samt har ett stort tålamod och erfarenhet av långa processer. Du har mycket goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift. Kunskaper i tyska, italienska eller franska är meriterande. Du är en van datoranvändare och behärskar Officepaketet väl och har arbetat i någon typ av affärssystem.

Information och kontakt
Din placering blir på vårt kontor i Bjärlöv, strax utanför Kristianstad. Vi beräknar cirka 60-80 resdagar/år, B-körkort är nödvändigt. Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning hos Scandinavian Stone.

Välkommen att söka tjänsten snarast då vi har löpande urval, sista ansökningsdag är den måndagen 8 april 2019. Du söker tjänsten på www.wikan.se
För mer information kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044-590 65 14.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-04-08

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.