Tillbaka till sök

Administratör 50%

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.


Om Företaget
Vi söker en administratör för en halvtidstjänst till ett mindre tillverkningsföretag som har kontor både i Simrishamn och i Lund.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att fakturera, boka transporter och övriga förekommande arbetsuppgifter på ett kontor. Dessutom får man vara beredd på inhopp i produktionen, vara behjälplig med försäljning etc.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av fakturering och kontorsarbete och söker en halvtidstjänst. Du är noggrann, flexibel och beredd på att jobba såväl på kontoret i Simrishamn som i Lund.

Tillträde efter semesterperioden.

Tjänsten börjar med en anställning hos Wikan Personal men förväntas övergå i anställning hos kundföretaget.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Deltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-07-15

 • Tjänstgöringsort

  Simrishamn (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.