Tillbaka till sök

Teknisk Säljare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Lokab Systems utvecklar och bygger kundunika klimat- och komfortlösningar till hytter för specialfordon, med höga funktionskrav på klimatkontroll och ergonomi. Standardlösningar är inte ett ledord för produktutvecklingen hos Lokab Systems, utan kundspecifika krav och önskemål styr både utvecklingen och produktionen i företaget.

Vi strävar efter att utnyttja standardkomponenter när vi konstruerar våra systemlösningar. Detta innebär att så gott som alla ingående komponenter finns i lager för snabb leverans, t. ex fläktar, slangar och kopplingar.

Då vår verksamhet växer så söker vi nu en Teknisk Säljare som är road av teknik och dess möjligheter

Lokab Systems är ett familjeägt företag baserat i Önnestad nära Kristianstad och är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001 sedan 2008. Våra 4 000m2 stora lokaler innehåller företagets utveckling, produktion och lagerhållning samt utrymme för svetsning, målning och montering av komponenter.


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer främst att innefatta försäljning av våra systemlösningar.
Du är ansvarstagande, håller en hög servicenivå mot våra kunder och arbetar för långsiktiga relationer med våra kunder.

Arbetet innebär mycket kundkontakter med befintliga och nya kunder runt om i Sverige och Europa. Du kommer att vara en av våra ?ambassadörer? när du är ute hos kunder. Antalet resdagar varierar.


Din bakgrund
Vi söker dig med ett tekniskt intresse och vill skapa långa rellationer med kunder. Erfarenhet är en merit men inget krav.
I arbetet jobbar du nära dina kollegor, därför läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du är öppen, social, lyhörd och hjälpsam.

Du har körkort.
Arbetet är förlagt till dagtid.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Vi tillämpar löpande urval, där sista ansökningsdag är 2018-07-22. Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se. • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-07-22

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.