Tillbaka till sök

Installationselektriker Industri Lärling

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Vill du vara med och växa med oss i så fall är du välkommen ombord på denna resa.

Malmö Ljus & Kraft är idag en komplett leverantör och kan erbjuda programmering, elkonstruktion, driftsättning, elskåpleveranser och installation inom samma organisation. MLK ingår i APOCCA-gruppen som idag finns i Kristianstad och Malmö samt har ett sälj och service kontor i Singapore. Vi är idag inom gruppen 40 medarbetare och omsätter totalt ca 70miljoner.

Hos oss förenas många års erfarenhet från el- och automationsvärlden med ny teknik och nytt kunnande. Vi har korta beslutvägar och en positiv företagskultur. Detta tillsammans med våra drivna medarbetare gör oss till det givna valet för alla typer av el- och automationsbehov.

Vi befinner oss i ett expansivt skede och behöver förstärka vår organisation med nya Installationselektriker mot industrin. Vi förstärker gärna med en elektrikerlärling med inriktning elteknik.

Vad vi erbjuder:
Våra medarbetare är vår största tillgång, därför lägger vi stor vikt vid trivsel på arbetet och utveckling i sin yrkesroll. Hos oss på MLK är det personalen i fokus, du kommer att arbeta i en positiv och öppen företagskultur med entreprenörsanda, teamkänsla och dagligen nya utmaningar! För rätt person erbjuder vi stora personliga utvecklingsmöjligheter, ett fritt arbete där du själv kan styra och planera din dag med frihet under ansvar och bra löne- och anställningsvillkor.

Läs gärna mer på www.mlk.se, www.apocca.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med diverse saker inom el med inriktning mot industrin. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. innehålla elinstallationsarbete på maskiner eller i industrianläggningar, servicearbete och felsökning där du utför det antingen enskilt, i lag eller i rollen som ledande montör.

Din bakgrund
Vi söker dig som är elektrikerlärling med inriktning elteknik.

Som person vill vi att du är driven, flexibel, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett strukturerat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga.
Andra viktiga egenskaper är positiv grundattityd, samarbetsvilja och uthållighet.
Vi ser gärna att du har en viss datorvana.
Du behärskar svenska och engelska språket i både tal och tal skrift.
Innehar B-körkort.

Tycker du att den här bilden stämmer på dig och du vill anta en intressant utmaning och vara med och utveckla Malmö Ljus & Kraft, välkommen med din ansökan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Malmö. Du söker tjänsten på www.wikan.se, sista ansökningsdag är den 30 juni 2018.

Välkommen med din ansökan!
För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Lisbeth Ahlkvist, 046-540 85 92

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-06-30

 • Tjänstgöringsort

  Malmö (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.