Tillbaka till sök

Livsmedelsarbetare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Nu söker vi personal till ett livsmedelsföretag på Österlen.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna varierar; det kan vara som packare, maskinskötare, lagerarbetare mm. Skiftande arbetstider. Såväl dagar, kvällar, nätter och helger förekommer.

Din bakgrund
Vi söker dig som vill jobba hela inom industri/tillverkning och som vill jobba hela sommaren. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från livsmedelsarbete men du behöver ha lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Dessutom krävs det att du är noggrann, pålitlig, flexibel och trivs med att träffa nya människor. Truckkort är meriterande.

Ansökningarna behandlas löpande.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Timanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-06-30

 • Tjänstgöringsort

  Tomelilla (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.