Tillbaka till sök

Ekonomiansvarig

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Vi på W.Ruberg AB tillverkar högpresterande vattenpumpar till bl.a. brandsprutor. W. Ruberg är ledande inom sitt område. Vi exporterar våra produkter över hela världen. Sedan två år tillbaka har vi utökat vår verksamhet med försäljning av räddningsfordon. Våra räddningsfordon säljs i samarbete med vår ägare WISS. Företaget är beläget två mil norr om Kristianstad, i Immeln. Bolaget W. Ruberg omsätter cirka 50 miljoner kronor och har ca 25 anställda. Läs mer på www.ruberg.se.

Vi söker nu en medarbetare som ska vara ekonomiansvarig på vår fabrik.

Dina arbetsuppgifter
Rollen innebär ett helhetsansvar för W. Rubergs ekonomi. Du rapporterar till bolagets VD och har rapporteringsansvar till moderbolaget WISS i Polen. Som ekonomiansvarig kommer du att arbeta brett och ansvara för allt från löpande bokföring, projektredovisning, löner till koncernredovisning. Till din hjälp har du en ekonomiassistent. Du kommer att vara delaktig i personalfrågor såsom förhandlingar, lönerevision, arbetsmiljöfrågor etc. Då du kommer att ha en nyckelroll i företaget kommer du även att vara delaktig i prognoser samt ansvara för framtagning av analyser, statistik och nyckeltal.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi, alternativt en motsvarande utbildning. Du har erfarenhet av rapportering och årsbokslut enligt K3 regelverk. Du är kunnig i moms och skattefrågor och vi tror att du kommer från en liknande roll som ekonomiansvarig i ett mindre eller medelstort privatägt bolag. Kunskap och erfarenhet av projektredovisning och uppföljning av projekt ser vi som meriterande. Du är analytisk och har en god förståelse för vad som driver lönsamhet i en organisation. Dina kunskaper i Excel är goda och du har erfarenhet av arbete i ett affärssystem. Vi använder Monitor och lönesystemet Kontek. Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska och engelska. Alla rapporter till vår ägare sker på engelska därför är kunskap i engelska ett absolut krav.

Du som person
Du som person gillar att arbeta självständigt och är van vid att ta stort eget ansvar. Du är en analytisk problemlösare och trivs att arbeta i en bred roll. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik. Du är noggrann, strukturerad och prestigelös och du tar gärna egna initiativ för att förbättra dina ansvarsområden.

Vi ser gärna att du har ett pendlingsavstånd på max 45 minuter till Immeln. Tjänsten kräver B körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos W. Ruberg med start snarast möjligt. Tjänsten är på heltid.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikans hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är dock 2018-05-02. För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-05-02

 • Tjänstgöringsort

  Östra Göinge (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.