Tillbaka till sök

Materialberedare till Legosvets & Montage i Byske AB

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Legosvets & Montage i Byske AB är ett legotillverkande företag. Vi tillverkar och monterar stålkonstruktioner utifrån kundens ritningar. Med stor verkstad och eget måleri tillverkar, blästrar och målar vi stålkomponenter som vi sedan monterar och färdigställer på önskad plats. Vår personal är erfaren och flexibel med bred kompetens och vana av arbete i olika miljöer.

Vi söker nu en materialberedare till vår verksamhet i Byske.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär huvudsakligen att du handlägger inkommande ordrar, vilket inkluderar att föra in material från ritningar i det lokala MPS-systemet, beställa material och göra övriga förberedelser inför tillverkning. Tjänsten innebär även att sammanställa kvalitetsdokumentation till 1090 (byggstål) och att i övrigt utföra allmänna administrativa uppgifter samt även viss produktionsplanering.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en bakgrund inom stålindustrin och är van vid ritningsläsning. Har du erfarenhet av inköp, planering, att räkna på jobb och arbete i MPS-system så är det meriterande. Är du även bekant med maskinbearbetning och verkstadsarbete så är det ett stort plus.

Som person är du självgående, produktiv och ordningsam. Då många ordar kräver snabb hantering så krävs det att du är stresstålig och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Ditt positiva synsätt och framåtanda är framträdande egenskaper och du kommer med nya idéer samt är initiativtagare till förändringar.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Malin Hällberg på 073-080 08 37.
Frågor som rör rekryteringsprocessen besvaras av Joakim Högdahl på 0910-77 09 85.

Anställningsform: Vikariat

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Från april -2018 t o m. sommaren -2019 med goda chanser till tillsvidareanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Kontorstider (flex)

Sista ansökningsdag: 2018-04-20

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Vikariat

 • Sista ansökningsdag

  2018-04-20

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.