Tillbaka till sök

Kundverkmästare / rådgivande lastbilstekniker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Börjessons koncernen är en värdeskapande representant för Scania, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat och ATV/båt- verksamhet samt försäljning av begagnade fordon. Vi är ett familjeföretag som funnits på marknaden sedan 1955. Hos oss möter du branschens mest kompetenta personal oavsett om du vill köpa våra produkter eller när du behöver hjälp med service eller reparation. Mer information om företaget hitta du på www.borjessonslastbilar.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Vi söker nu en kundverkmästare / rådgivande lastbilstekniker med placering i Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
Som kundverkmästare / rådgivande lastbilstekniker kommer du att vara vårt ansikte utåt i vår kundmottagning och i telefonkontakter. Du fångar upp kundens uttalade och underförstådda önskemål och omsätter det till vårt åtagande i verkstaden. Du har en rådgivande roll åt våra kunder gällande reparationer och service på lastbilar.
Du ansvarar för den övergripande planeringen, bl.a. tidsåtgång och kostnader, i vår verkstad, detaljplaneringen gör du tillsammans med våra verkmästare.
Du är en nyckelperson i verksamheten när det gäller kundmottagande och andra servicerådgivande arbetsuppgifter. Arbetet som kundverkmästare / rådgivande lastbilstekniker innebär att du för en löpande dialog med våra kunder kring att fastställa arbetets omfattning och prissättning. Du är ansvarig för vår arbetsorderhantering och mycket av ditt jobb görs via dator och telefon. Uppsökande av kunder som är i behov av service gör du via telefon.

Du har även rollen som ställföreträdande verkmästare. Du rapporterar till vår servicechef.

Din bakgrund
Du har en fordonsteknisk utbildning på minst tre år. Du har även skaffat dig erfarenhet inom lastbilsbranschen i teknisk- eller administrativ form under minst två år. Vi söker dig som är van att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du har vårt orderläggningssystem som grund i allt du gör. Detta medför att vi har som krav att du har mycket god datorvana och vana i att arbeta i ordersystem. Du hanterar svenska väl i tal och skrift och har dessutom grundläggande engelska och ev tyska.
Du har B-körkort meriterande om du även har C-körkort.

Du som person
Vi söker dig som har kundservice i fokus! Du är driven, serviceinriktad och samarbetsvillig. Vidare är du stresstålig och har hög social kompetens. Du är resultat- och kostnadsmedveten. Vi fäster vidare stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Börjessons.

Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-04-28.

Ansökningar mottages via Wikans hemsida, www.wikan.se.

För mer info kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-04-28

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.