Tillbaka till sök

Webbutvecklare till In The Cold

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
In The Cold är en effektdriven digital byrå som hjälper företag och organisationer att kommunicera och utveckla sina digitala kanaler och affärer. Vi jobbar med strategi, PR, koncept, formgivning och utveckling av hemsidor, applikationer och digitala kampanjer.

Vi brinner för digital marknadsföring som ger verklig effekt för våra kunder, oavsett om det handlar om en ny SEO-anpassad webbplats, en strategi för sociala medier, smarta tävlingsapplikationer eller digitala säljverktyg. Vi bryr oss om detaljerna. För oss är varje kampanj och varje rad - copy eller kod - lika viktiga!

Vi växer och söker nu ytterligare en webbutvecklare till vårt huvudkontor i Piteå.

Dina arbetsuppgifter
Som webbutvecklare på In The Cold så arbetar du i team med projekt-/produktionsledare, formgivare och kreatörer med att skapa kampanjer, system, webbplatser och webbshoppar som ger verklig effekt för våra kunder. Arbetssättet är agilt och det är korta beslutsvägar, vilket gör att det finns utrymme för att bidra med nya idéer som kan skapa värde för både ditt team och kunderna som ni tillsammans jobbar mot. Du kommer att arbeta med kunder som Michelin, Foodmark, Swedish Lapland, ICEHOTEL, Gekås, Postkodlotteriet m.fl.

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av webbutveckling och är trygg med såväl backend- som frontendutveckling. Du har goda kunskaper inom HTML/CSS, PHP/Wordpress, Javascript/jQuery samt erfarenhet att jobba med traditionella API:er. Det är meriterande om du har erfarenhet av e-handelssystem, versionshanteringssystem och webbsäkerhet men inget krav.

Som person är du engagerad, flexibel och självständig och levererar med hög kvalitet i de projekt som du ingår i. Du behärskar både svenska och engelska och har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som kunder.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal och eventuella frågor gällande tjänsten besvaras av Joakim Högdahl på 072-709 02 85 eller joakim@wikan.se.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Fast grundlön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2018-03-18

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-03-18

 • Tjänstgöringsort

  Piteå (Norrbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.